Népszerű kategóriák

Lego bázis

75313

AT-AT™

1 felhasználónk gyűjteményében

9 felhasználónk kívánságlistáján

Az adatok összegyűjtésében közreműködtek

hejamester

Adatok

Témakör LEGO Star Wars
Életkor 18+
Elemek száma 6785 db
Minifigurák száma 9 db
Megjelenés éve 2021
Doboz mérete
n.a.Add meg ezt a hiányzó információt, szerezz vele jelvényeket és új minifigurákat, hogy még egyedibbé varázsolhasd a profilod!
Doboz tömege
Ezt az adatot egy felhasználónk már megadta, jelenleg folyik annak ellenőrzése.
Építési idő: kb. 11 óra
Az átlagos építési időt a felhasználóink által beküldött tapasztalatok alapján értékeljük ki.
Tervezők Henrik Andersen

Felhasználóink értékelései

Építési élmény
4,7
Design
4,8
Ár-érték arány
4,0

Készlet ára

289 990 Ft

Leírás

Megérkezett az AT-AT (75313), amire minden LEGO® Star Wars™ rajongó várt. Az Ultimate Collector sorozat megépíthető és kiállítható modelljének állítható lábai és feje van, emellett tartalmaz ágyúkat valósághű, visszarúgó mozdulattal, forgóágyúkat, nyílást a bomba ledobásához, valamint egy kampót Luke Skywalker köteléhez, akárcsak a hoth-i csatában.

Egy Birodalmi hadsereg is elfér benne
Az AT-AT több mint 62 cm magas, emellett könnyedén kinyitható, így a részletes belteret is megnézheted. A főtest belsejében elég hely van 40 LEGO minifigurának (a készletben 9-et találsz, köztük Veers tábornokot és Luke Skywalkert), 4 speeder bike-nak (2 mellékelve), valamint a csomagban található E-Web gyorstüzelésű ágyúnak is. A fej/pilótafülke 2 LEGO minifigura-ülést tartalmaz, amelyek mellett még 1 vagy több minifigura is elfér. Az adattáblával teljessé varázsolhatod ezt az elbűvölő dísztárgyat.

Szuper ajándék
Ez a felnőtteknek szánt, gyűjthető LEGO Star Wars készlet különleges ajándék lehet magadnak, a Star Wars rajongóknak és bármely haladó szintű LEGO építőnek. Tartozik hozzá egy átlátható útmutató is, így a magával ragadó és kihívást jelentő építés minden egyes lépését élvezni fogod.
Építsd meg és állítsd ki a Star Wars: A Birodalom visszavág című filmből ismert AT-AT (75313) legelső LEGO® Star Wars™ Ultimate Collector sorozatbeli változatát!
Találsz benne 9 LEGO® Star Wars™ minifigurát – Veers tábornokot, Luke Skywalkert, egy rohamosztagos parancsnokot, 4 rohamosztagost és 2 AT-AT pilótát –, valamint egy adattáblát is, ami teljessé varázsolja a bámulatos dísztárgyat.
A modellnek állítható lába és feje van, emellett találsz benne nyitható fedélzeti nyílásokat, ágyúkat valósághű, visszarúgó mozdulattal, forgóágyúkat, egy nyílást a bomba ledobásához, valamint egy kampót, amihez Luke Skywalker kötelét rögzítheted.
Az AT-AT-nak leemelhető paneljei vannak, így a belsejét is megnézheted. A főtestben elég hely van 40 LEGO® minifigurának, 4 speeder bike-nak (2 mellékelve), és a csomagban található E-Web gyorstüzelésű ágyúnak is.
Ez a 6785 elemből álló készlet komplex és izgalmas építési élményt nyújt, így a lehető legjobb születésnapi vagy ünnepi ajándék saját magadnak, a Star Wars™ műértőknek és a haladó szintű LEGO® építőknek.
A több mint 62 cm magas, 69 cm hosszú és 24 cm széles, kockákból épült LEGO® Star Wars™ UCS modell bármelyik szobában remekül fog mutatni.
Olyan Star Wars™ rajongó vagy, aki számára még újak a LEGO® készletek? Ne aggódj! Egy átlátható útmutató is tartozik hozzá, így lépésről lépésre, a saját tempódban építheted meg ezt a komplex építményt.
A felnőtteknek szánt, gyűjthető LEGO® Star Wars™ készletek olyan kiváló ízlésű hobbiépítőknek készültek, akik imádják a szórakoztató DIY projekteket, amelyekkel kreatív módon kapcsolódhatnak ki.
A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek, valamint egyszerűen és stabilan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz.
A LEGO® kockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon leteszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Készlettel kapcsolatos bejegyzések

Gerencsér Máté1 hónapja1

Novembert minden Star Wars rajongó izgatottan várta, hogy lehulljon a lepel az új Ultimate Collector Series készletről, az AT-AT-ról.

Felhasználóink értékelései

Még nem érkezett szöveges értékelés ehhez a készlethez.

További készletek, amelyek érdekelhetnek

31034

A jövő repülői

LEGO Creator

237 db

0 db

21126

A wither

LEGO Minecraft

301 db

3 db

75912

Porsche 911 GT célvonal

LEGO Speed Champions

533 db

4 db

Keresés az oldalon

Legújabb készletek a LEGO bázisban

30433

Volvo homlokrakodó

69 db

0 db

30625

Luke Skywalker with Blue Milk

3 db

1 db

42127

BATMAN - BATMOBILE™

1360 db

0 db

75322

Hoth™ AT-ST™

586 db

3 db

76183

Batcave™: Leszámolás Riddler™-rel

581 db

6 db

Reklám

Weboldalunk sütiket használ.

Ezek szükségesek a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, a közösségi funkciók biztosításához. További információk

Weboldalunk sütiket használ.

Ezek szükségesek a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, a közösségi funkciók biztosításához. További információk
Változások sikeresen elmentve