Népszerű kategóriák

Lego bázis

43202

A Madrigal család háza

0 felhasználónk gyűjteményében

1 felhasználónk kívánságlistáján

Adatok

Témakör LEGO Disney
Életkor 6+
Elemek száma 587 db
Minifigurák száma 3 db
Megjelenés éve 2021
Doboz mérete
n.a.Add meg ezt a hiányzó információt, szerezz vele jelvényeket és új minifigurákat, hogy még egyedibbé varázsolhasd a profilod!
Doboz tömege
n.a.Add meg ezt a hiányzó információt, szerezz vele jelvényeket és új minifigurákat, hogy még egyedibbé varázsolhasd a profilod!
Építési idő: kb. 1 óra 30 perc
Az átlagos építési időt a felhasználóink által beküldött tapasztalatok alapján értékeljük ki.
Tervezők
n.a.Add meg ezt a hiányzó információt, szerezz vele jelvényeket és új minifigurákat, hogy még egyedibbé varázsolhasd a profilod!

Felhasználóink értékelései

Építési élmény
4,0
Design
3,8
Ár-érték arány
3,6

Leírás

A Disney Encanto rajongók minden korosztálya imádni fogja ezt a színpompás LEGO® ǀ Disney A Madrigal család háza (43202) készletet. A szett tartalmaz egy 3 emeletes házat, egy matricalapot a dekoráláshoz, egy nyomtatott építési útmutatót és egy digitális Instructions PLUS-t is. A LEGO Építési útmutatók alkalmazással a gyerekek felnagyíthatják, megforgathatják és megjeleníthetik a modell képét a képernyőn. Az útmutatást nyújtó folyamat során még a fiatalabb építők is építőmestereknek érezhetik magukat. . . ez szuper!

Egész napos játék
Ez az építőszett végtelen játékra inspirál, a színei, funkciói és részletei pedig a gyerekek bűvészérzékének kedveznek. A fantáziadús kiegészítők között találsz egy harmonikát, egy lemezjátszót és egy esernyőt. A készlettel játszhatsz önmagában, de akár más LEGO ǀ Disney szettekkel is kombinálhatod (külön kaphatók). Ikonikus filmszereplőkEz a LEGO ǀ Disney készlet tartalmaz 2 minifigurát és 1 mikrofigurát – Disney Abuelát, Mirabelt és Antoniót –, valamint vízidisznó és pillangó LEGO figurákat. Ez a kiváló minőségű építőjáték szuper ajándék olyan gyerekeknek, akik a legújabb játékokkal szeretnének játszani.
Ajándékozd meg a Disney rajongókat egy színekkel és meglepetésekkel teli, varázslatos házzal, amit ez a különleges LEGO® ǀ Disney A Madrigal család háza (43202) készlet nyújt. A kaland már a doboz kibontásakor elkezdődik!
Fedezd fel, kik laknak a házban! Ez az 587 elemből álló szett 3 emeletet, egy forgatható szélkakast, egy átfordítható ágyat és integető redőnyöket, egy egyedi matricalapot, valamint számtalan kiegészítőt tartalmaz a végtelen történetekhez.
A szettben megtalálod Disney Abuela és Mirabel minifiguráit, Antonio mikrofiguráját, Chispi és pillangó LEGO® figurákat, így ez a színes, 3 emeletes készlet kreatív szórakozásra inspirál.
A 6 éves vagy nagyobb Disney Encanto rajongók odalesznek ezért a népszerű ajándékért. A ház több szobát, különféle filmes funkciókat és rengeteg kiegészítőt tartalmaz, amik játékra inspirálnak.
Végtelen, fantáziadús szórakozás. A birtokkal együtt több mint 26 cm magas, 20 cm széles és 10 cm mély, így a készlet tökéletes a hosszan tartó játékhoz, emellett pedig kiállítva is nagyszerűen mutat.
Még klasszabb építési élményt szeretnél nyújtani a gyerekeknek? A digitális Instructions PLUS-szal most már megteheted. Az olyan intuitív módokkal, mint a nagyítás, forgatás és szellem mód, a LEGO® építés a digitális korban is nagyszerű lesz!
A részletesen kidolgozott mini- és mikrofigurákkal és a színes házépítménnyel a Disney Encanto építőjáték kreatív játékra inspirál, amivel a gyerekek szórakozás közben fontos készségeket is fejleszthetnek.
A LEGO® elemek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
A LEGO® elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Felhasználóink értékelései

Még nem érkezett szöveges értékelés ehhez a készlethez.

További készletek, amelyek érdekelhetnek

41320

Heartlake jeges joghurt üzlete

LEGO Friends

362 db

2 db

71719

Zane Mino teremtménye

LEGO Ninjago

597 db

4 db

8542

Onewa

LEGO Bionicle

29 db

0 db

Keresés az oldalon

Legújabb készletek a LEGO bázisban

30433

Volvo homlokrakodó

69 db

0 db

30625

Luke Skywalker with Blue Milk

3 db

1 db

42127

BATMAN - BATMOBILE™

1360 db

0 db

75322

Hoth™ AT-ST™

586 db

3 db

76183

Batcave™: Leszámolás Riddler™-rel

581 db

6 db

Reklám

Weboldalunk sütiket használ.

Ezek szükségesek a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, a közösségi funkciók biztosításához. További információk

Weboldalunk sütiket használ.

Ezek szükségesek a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, a közösségi funkciók biztosításához. További információk
Változások sikeresen elmentve