Népszerű kategóriák

Lego bázis

43200

Antonio bűvös ajtaja

0 felhasználónk gyűjteményében

0 felhasználónk kívánságlistáján

Adatok

Témakör LEGO Disney
Életkor 5+
Elemek száma 99 db
Minifigurák száma 2 db
Megjelenés éve 2021
Doboz mérete
n.a.Add meg ezt a hiányzó információt, szerezz vele jelvényeket és új minifigurákat, hogy még egyedibbé varázsolhasd a profilod!
Doboz tömege
n.a.Add meg ezt a hiányzó információt, szerezz vele jelvényeket és új minifigurákat, hogy még egyedibbé varázsolhasd a profilod!
Építési idő: kb. 1 óra 30 perc
Az átlagos építési időt a felhasználóink által beküldött tapasztalatok alapján értékeljük ki.
Tervezők
n.a.Add meg ezt a hiányzó információt, szerezz vele jelvényeket és új minifigurákat, hogy még egyedibbé varázsolhasd a profilod!

Felhasználóink értékelései

Építési élmény
3,8
Design
3,4
Ár-érték arány
3,8

Leírás

A LEGO® ǀ Disney Antonio bűvös ajtaja (43200) készletben rengeteg kaland lakozik, hiszen találsz benne egy kétoldalas, nyitható „ajtót” zárral és egy központi épülettel, egy matricalapot a személyre szabáshoz, valamint egy nyomtatott építési útmutatót és a digitális Instructions PLUS-t is. A LEGO Építési útmutatók alkalmazással a gyerekek felnagyíthatják, megforgathatják és megjeleníthetik a modell képét a képernyőn. Az útmutatást nyújtó folyamat során még a fiatalabb építők is építőmestereknek érezhetik magukat. . . ez szuper!

Hordozható játék
A Disney rajongókra rengeteg kreatív szórakozás vár ezzel a hordozható készlettel. Játszhatnak vele önmagában, de akár más LEGO ǀ Disney készletekkel is kombinálhatják (külön kaphatók). Emellett a szett funkciói és fantáziadús részletei végtelen játékra inspirálnak.

Izgalmas szereplők és helyszínek
Ezzel a varázslatos LEGO ǀ Disney készlettel a gyerekek gyorsan belevághatnak a játékba a 2 mikrofigura társaságában – Disney Mirabellel és Antonióval –, valamint egy vízidisznó, egy jaguár, egy béka és 3 pillangó LEGO figurával. Ez a kiváló minőségű készlet szuper ajándék olyan gyerekeknek, akik a legújabb játékokkal szeretnének játszani.
Varázsold az otthonodba a filmes játékot vagy a kreatív szórakozást ezzel a különleges LEGO® ǀ Disney Antonio bűvös ajtaja (43200) készlettel. A játék már az ajtó kinyitásával elkezdődik!
Mi minden vár az ajtó mögött? Ez a 99 elemből álló építőjáték tartalmaz egy nyitható „ajtót” működő zárral, egy kulcstartón lévő kulcsot, egy központi épületet, egy matricalapot és számos játékindítót, amik fantáziadús történetekre inspirálnak.
A Disney Antonio és Mirabel, valamint Chispi és Parce LEGO® figuráit tartalmazó szett önmagában is kreatív kalandokra hív, de akár más Encanto vagy Disney készletekkel is kombinálhatod (külön kaphatók).
Az 5 éves vagy nagyobb Disney Encanto rajongók imádni fogják ezt az egyedi ajándékot. Az „ajtót” kinyitva egy minivilág tárul a szemed elé, ahol találsz egy felhúzható függőágyat, jaguárbarlangot, valamint klassz funkciókat és kiegészítőket is.
Hordozható kalandok. A nyitható „ajtóval” együtt több mint 7 cm magas, 22 cm széles és 12 cm mély, így a gyerekek könnyedén átvihetik a készletet egy barátjukhoz, emellett pedig kiállítva is nagyszerűen mutat.
Még klasszabb építési élményt szeretnél nyújtani a gyerekeknek? A digitális Instructions PLUS-szal most már megteheted. Az olyan intuitív módokkal, mint a nagyítás, forgatás és szellem mód, a LEGO® építés a digitális korban is nagyszerű lesz!
A részletesen kidolgozott mikrofigurákkal, az aranyos lényekkel és a jól ismert helyszínekkel teli Disney Encanto építőjáték kreatív játékra inspirál, amivel a gyerekek szórakozás közben fontos készségeket is fejleszthetnek.
A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Felhasználóink értékelései

Még nem érkezett szöveges értékelés ehhez a készlethez.

További készletek, amelyek érdekelhetnek

76041

The Hydra Fortress Smash

LEGO Super Heroes

384 db

5 db

6736

Beach Lookout

LEGO Island Xtreme Stunts

80 db

2 db

70127

Legendás Vad Farkas

LEGO Legends of Chima

110 db

1 db

Keresés az oldalon

Legújabb készletek a LEGO bázisban

30433

Volvo homlokrakodó

69 db

0 db

30625

Luke Skywalker with Blue Milk

3 db

1 db

42127

BATMAN - BATMOBILE™

1360 db

0 db

75322

Hoth™ AT-ST™

586 db

3 db

76183

Batcave™: Leszámolás Riddler™-rel

581 db

6 db

Reklám

Weboldalunk sütiket használ.

Ezek szükségesek a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, a közösségi funkciók biztosításához. További információk

Weboldalunk sütiket használ.

Ezek szükségesek a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, a közösségi funkciók biztosításához. További információk
Változások sikeresen elmentve