A denevérember ismét lecsapott!

írta Gerencsér Máté8 hónapja44Megosztás

A Sötét Lovag első megjelenése 1939. május 1-én volt. Az évek során rengeteg formában láthattuk Bruce Wayne-t és számtalan ellenféllel megküzdött: Jokerrel, Pingvinnel és Rébusszal, csak hogy párat említsek. Lego téren is nagyon sikeresnek mondható ez a termékcsalád, sok lelkes rajongóval büszkélkedhet. A napokban hullt le a lepel az új készletekről, amelyeket a The Batman című filmhez fogunk megkapni. A film 2022. március 4-én fog debütálni, míg a Lego készleteket Magyarországon 2022. januárjában fogjuk kézhez kapni. Vajon méltó lesz az elődökhöz? 

Tekintsük is meg a készleteket és az áraikat:

42127: THE BATMAN - BATMOBIL / 38.000 Ft: Batman stílust váltott és a Tumblert egy sportosabb autóra cserélte, amit Technik témában kézhez kapunk! A készlet érdekessége, hogy a motorháztető alatt tüzesen világító elemeket fog tartalmazni, míg hátul kék lángcsóvák fognak kinyúlni! A készlet méreteit tekintve 45 cm hosszú, 17 cm széles és 11 cm magas lesz, tehát nem kis készletről beszélünk.

  • 76183: Batcave: The Riddler / Face-off / 28.000 Ft: A denevérember barlangjába nyerhetünk betekintést, pont amikor Selina és Rébusz megtámadta. A barlang különböző szerszámokkal van ellátva, amivel a 76181-es készlet Batmobile-ját meglehet javítani a rámpán. Rébusz mindhárom kódolt üzenetét speciális nagyítóval meglehet fejteni! Rébuszt, Pingvint az elkapásuk után a Batcave saját börtönébe is bezárhatjuk őket!

  • 76181: Batmobile: The Penguin Chase / 12.000 Ft: A Technik sportos autó után lego elemekből is megépíthetjük, kisebb méretben is az új Batmobilt és üldözhetjük Pingvint! Az autó 2 rúgós kilövőt tartalmaz, amit a motorháztető lenyomásával hozunk működésbe. A Batmobile-ba akár ketten is ülhetnek, kialakítása megengedi. Plusz extrákat kapott az autó: Kék lángnyelvek a kipufogócsőben!

  • 76179: Batman & Selina Kyle Motorcycle Pursuit / 5.500 Ft: Egy kisebb motoros üldözést is átélhetünk Batmannel és elkaphatjuk Selina-t az új, menő motorunkkal. A nagyteljesítményű motorok mellé kapunk világító Batsignal-t, hogy még több kreativitást, izgalmat hozzon a kalandokba! A készlet tartalmaz digitális útmutatót is, de kapunk kézzelfoghatót is, hogy a fiatal rajongók is könnyen boldoguljanak!Figurák:

  • Batman
  • The Riddler
  • LT. James Gordon
  • Selina Kyle
  • Alfred Pennyworth
  • The Penguin

Elnézve a készleteket, ezek is kissé megosztóra sikeredtek. Véleményem szerint eléggé visszafogottak, már-már túl egyszerűek lettek. A figurák tetszetősek, de sajnos a szettek már kevésbé, és akkor még árakról is jócskán lehetne vitatkozni. A visszajelzések alapján sokan szkeptikusak a készletekkel kapcsolatban, csakúgy, mint az új filmmel is. Hogy mennyire lesznek sikeresek az újonnan felfedett készletek az még a jövő zenéje, mindenesetre szerinem sokan kíváncsian várjuk. Az biztos, hogy nagyban fogja befolyásolni ezt a film is, de sajnos mindez csak jövőre, 2022-ben fog kiderülni!

Addig is, ti mit gondoltok az új készletekről? Nektek bejön, vagy inkább a felejtős kategóriába tartoznak?


Képek forrása: lego.com


Felhasználóink hozzászólásai

Cartmanka irta 8 hónapja

Batcave:The riddler készlet biztosan meglesz nekem

Attila irta 8 hónapja

A 76183: Batcave: The Riddler készlet szerintem egész jól néz ki a 76181: Batmobile: The Penguin Chase autóval kiegészítve. Ez utóbbinál a rugós kilövőt hanyagolnám, mivel anno Anakin Jedi vadászának rugós kilövője összetűzésbe került a monitorommal. A többi nem igazán tetszik.

wegh irta 8 hónapja

Nálam is inkább a felejtős felé húznak :/

kiszubi irta 8 hónapja

Szerintem a két legdrágább készlet jól néz ki, de az ára miatt inkább a felejtős kategóriába sorolnám, mondván annyira nem jo...

Szólj hozzá Te is!

Ha szeretnél Te is hozzászólni ehhez a bejegyzéshez kérjük előbb jelentkezz be!

Ha még nem vagy regisztrált tagja közösségünknek, akkor ezen a linken tudsz regisztrálni hozzánk.

Keresés az oldalon

Legújabb készletek a LEGO bázisban

76205

Gargantos leszámolás

264 db

3 db

60327

Nagyszerű járművek Lószállító

188 db

2 db

60319

Tűzoltóság Tűzoltás és rendőrségi hajsza

281 db

3 db

10781

Pókember Techno Trike háromkerekűje

52 db

2 db

60326

Piknik a parkban

147 db

1 db

Weboldalunk sütiket használ.

Ezek szükségesek a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, a közösségi funkciók biztosításához. További információk

Weboldalunk sütiket használ.

Ezek szükségesek a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, a közösségi funkciók biztosításához. További információk
Változások sikeresen elmentve