Nyáron sem pihentünk - újdonságok a brickd.hu-n

írta Brickd Mike1 éve0Megosztás

Július óta érhető el megújult brickd.hu oldalunk, melynek legnépszerűbb része a LEGO bázis, ahol jelenleg több, mint 3200 készlet adatai érhetőek el. Közel ezer hiányzó adatot, vagy készletet küldtetek be nekünk ez idő alatt, ezt ezúton is nagyon szépen köszönjük Nektek! Köszönjük továbbá a számos pozitív visszajelzést is az oldalunkkal kapcsolatban! Ezeken felbuzdulva, dolgoztunk és fejlesztettünk a nyáron, hogy most szeptembertől új tartalmakkal és funkciókkal kedveskedjünk számotokra. Nézzük, melyek ezek.

Pont Shop

Kezdeném talán az egyik legnagyobb fejlesztésünkkel, a Pont Shop-al. A rendszer lényege, hogy az oldal látogatásával, vagy az egyes funkciók használatával pontokat lehet gyűjteni, amelyeket a Pont Shop-ban található készletekre lehet beváltani. A mindenkor aktuális táblázatot, hogy miért hány pont szerezhető, illetve az aktuális pontegyenleged a Shop oldalán tudod megtekinteni. A pontgyűjtéssel kapcsolatos részletes tájékoztatást az ÁSZF 2.4-es és 3-as pontja tartalmazza.

Természetesen gondoltunk azokra a felhasználóinkra is, akik eddig is már sok adatot, vagy értékelést küldtek be nekünk, ezért az eddigi tevékenységeik után járó pontokat (a pontozási szabályrendszer figyelembe vétele mellett) számukra jóváírtuk.

Szeretnénk továbbá egy tippel is szolgálni: a Pont Shopban igyekszünk azokat a készleteket elérhetővé tenni, amelyeket a kívánságlistáitokra felvesztek!

LEGO Piac

A LEGO Piacon is fejlesztettünk picit: mostantól lehetőség van a feladott hirdetések kiemelésére (a kiemelést az oldalon megszerzett pontok beváltásával tudod aktiválni) 1 héten keresztül. Ez azt jelenti, hogy a hirdetésed az elsők között jelenik meg a Piac oldalán (kiemelten, sárga kerettel), illetve kiemelt reklámként a jobb oldali sávban (böngészőből nézve, okoseszközökön a lap alján). További funkció még a felhasználók értesítése (ezt szintén pontokért lehet igénybe venni), azaz akik az általad hirdetett készletet felvették a kívánságlistájukra, azok e-mailes értesítést kapnak a hirdetésedről. Ezzel is növelheted a minél hamarabbi eladás lehetőségét!

Ezeket a beállításokat a hirdetés feladási adatlapon érheted el:

Felhasználói profilok

Megváltozott a "Profilom szerkesztése" oldal is, témakörökre bontottuk az egyes beállítási lehetőségeket. Új funkcióval bővült a "Nyilvános profilom beállításai" rész, mostantól mind a Facebook, Instagram és LEGO Ideas fiókod elérhetőségét is meg tudod adni. Az itt megadott elérhetőségek a nyilvános profilodon is meg fognak megjelenni.

Barátok

Mostantól lehetőség van a felhasználókat barátnak jelölni. A jelöléshez látogass el az adott felhasználó profiljára, és kattints a "Hozzáadás a barátokhoz" gombra. Ha valakit felveszel a barátaid listájára, akkor értesítést kapsz, ha:

  • készleteket ad a kívánságlistájához, vagy gyűjteményéhez,
  • készletet értékel a LEGO bázisban,
  • új hirdetést ad fel a LEGO Piacon,
  • hozzászól valamelyik oldalunkon található bejegyzéshez.

A barátaid listáját a profilodon tudod megnézni, az értesítések pedig az "Értesítéseim" menüpont alatt lesznek megtalálhatóak.

Megosztási lehetőségek

Beépítettük számos oldalunkra a megosztás lehetőséget, ha erre a gombra kattintsz, akkor a Facebookon tudod megosztani bejegyzéseinket, LEGO Bázis készleteket, LEGO Piac hirdetéseket és brickd.hu profilokat.

Új jelvények

Az új funkciók mellett új megszerezhető jelvényeket is feltöltöttünk Nektek, szerezzétek meg mindet!

Bízunk benne, hogy az új funkciók elnyerik tetszéseteket, és legalább akkora örömmel fogjátok ezentúl is böngészni oldalunkat, mint amekkora örömmel mi azt létrehozzuk Nektek!

Borítókép: https://wallpaperaccess.com/

Felhasználóink hozzászólásai

Még nem érkezett hozzászólás ehhez a bejegyzéshez

Szólj hozzá Te is!

Ha szeretnél Te is hozzászólni ehhez a bejegyzéshez kérjük előbb jelentkezz be!

Ha még nem vagy regisztrált tagja közösségünknek, akkor ezen a linken tudsz regisztrálni hozzánk.

Keresés az oldalon

Legújabb készletek a LEGO bázisban

76205

Gargantos leszámolás

264 db

3 db

60327

Nagyszerű járművek Lószállító

188 db

2 db

60319

Tűzoltóság Tűzoltás és rendőrségi hajsza

281 db

3 db

10781

Pókember Techno Trike háromkerekűje

52 db

2 db

60326

Piknik a parkban

147 db

1 db

Weboldalunk sütiket használ.

Ezek szükségesek a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, a közösségi funkciók biztosításához. További információk

Weboldalunk sütiket használ.

Ezek szükségesek a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, a közösségi funkciók biztosításához. További információk
Változások sikeresen elmentve