Köszöntünk a megújult brickd.hu oldalunkon!

írta Brickd Mike6 hónapja1Megosztás

Amint azt az utóbbi időben észrevehettétek kissé megcsappantak az új bejegyzéseink száma. Azonban ez nem azt jelenti, hogy veszítettünk a kezdeti lendületből, hanem épp ellenkezőleg! Látva a lelkesedéseteket és támogatásotokat elhatároztuk, hogy a következő szintre lépünk, és létrehozunk számotokra egy olyan oldalt, amelyen nem csak LEGO-val kapcsolatos cikkeket és bejegyzéseket találhattok, hanem egy közösségi teret is, amely reményeink szerint minden magyar LEGO rajongó otthonává fog a következő időszakban válni.

Ami eddig történt...

2020.12.23-án, Karácsony Szent Este előtti napon indítottuk útnak brickd.hu oldalunkat azzal az elhatározással, hogy szeretnénk egy olyan platformot létrehozni, ahol független (értem itt a szponzorált tartalmaktól mentes), elfogulatlan és őszinte írásokat lehet olvasni egy-egy LEGO készlettel kapcsolatban. Az írások gyűltek, a visszajelzések érkeztek és ez megerősített bennünket, hogy igen is van igény egy ilyen magyar közösség létrehozására.

2021.06.01.

Az elmúlt bő 2 hónapban rengeteget dolgoztunk azon, hogy létrehozzunk egy olyan új közösségi oldalt, amely kifejezetten a LEGO témakörére szakosodik. Elkészültünk az első verzióval (amit terveink szerint a jövőben folyamatosan bővíteni fogunk újabb és újabb funkciókkal) és valamivel több, mint fél évvel az oldalunk megalapítása után ezennel ünnepélyesen elindítjuk megújult brickd.hu oldalunkat. Juppijé!

Először is készítettünk egy új logo-t és az oldal is új dizájnt kapott. De lássuk az egyes funkciókat részletesebben:

Főoldal / Hírek

A főoldalon az eddig már megszokott híreket, cikkeket, bejegyzéseket tudjátok továbbra is olvasni, amelyekhez hozzá is lehet szólni.

LEGO bázis

A LEGO bázisban találjátok az eddig megjelent LEGO készletek gyűjteményét. Jelenleg, az oldal indulásakor több, mint 2500 készlet található benne, amelyet aztán folyamatosan bővíteni fogunk. A készletet kiválasztva megtekinthetitek annak adatlapját, ahol további hasznos (és talán haszontalan) információkat találhattok. Lehetőség van a készletek értékelésére is mind pontszámmal, mind szövegesen.

Lehetőséged van továbbá létrehozni a saját digitális leltárodat is: add hozzá a készleteket a gyűjteményedhez, vagy ha valamelyik készlet hiányzik a gyűjteményedből, akkor azt hozzá tudod adni a Kívánságlistádhoz. A Kívánságlistára felvett elemek alapján a rendszer értesítést küld Neked, ha az megvásárolható a LEGO piacunkon.

Előfordulhat, hogy valamelyik adat nem áll rendelkezésre az adott készlettel kapcsolatban, ezért úgy terveztük rendszerünket, hogy ezen hiányzó adatokat Ti is be tudjátok küldeni nekünk, ezáltal is teljesebbé téve az adatbázist.

LEGO piac

Nemrégiben készítettünk egy közvélemény kutatást (talán Te is szavaztál benne), amely kimutatta, hogy igényt tartanátok egy olyan adok-veszek oldalra, ahol kifejezetten LEGO készleteket lehet csereberélni. Ezért alkottuk meg a LEGO piacot, ahol kifejezetten a LEGO eladáshoz / vásárláshoz szükséges információkkal és paraméterekkel tudjátok ellátni a hirdetéseiteket. Természetesen a hirdetések feladása ingyenes!

Jelvények

A rendszer jelvényeket oszt, ha használod bizonyos funkcióit. Ezeket a jelvényeket aztán a profilodon meg tudod tekinteni. Gyűjts össze minél többet!

Brickd.hu profil

Miután regisztrálsz az oldalunkra és belépsz észreveheted, hogy rendszerünk automatikusan készít neked egy LEGO avatar-t. Ezt saját ízlésed szerint tudod alakítani a Profilom szerkesztése menüpont alatt. A Profilom megtekintése menüpont alatt pedig láthatod azt a nyilvános profilod, amelyet másokkal is meg tudsz osztani. Itt találhatóak továbbá a már említett Jelvények, Bejegyzések és Készletek.


Bízunk benne, hogy megújult oldalunk elnyeri tetszésedet, és hamarosan Téged is a brickd.hu közösségében köszönthetünk!

Felhasználóink hozzászólásai

XperiMent irta 5 hónapja

Fent vagyok pár Lego témájú oldalan, nagyjából használom is őket, főleg a MOC-jaim felöltésére (Rebrickable, Bricklink, Mecabricks), meglátjuk, mit tudok itt kihozni :)

Szólj hozzá Te is!

Ha szeretnél Te is hozzászólni ehhez a bejegyzéshez kérjük előbb jelentkezz be!

Ha még nem vagy regisztrált tagja közösségünknek, akkor ezen a linken tudsz regisztrálni hozzánk.

Keresés az oldalon

Legújabb készletek a LEGO bázisban

43200

Antonio bűvös ajtaja

99 db

2 db

43202

A Madrigal család háza

587 db

3 db

43201

Izabella bűvös ajtaja

114 db

3 db

75313

AT-AT™

6785 db

9 db

40452

Roxfort™ Griffendél™ hálótermek

148 db

2 db

Reklám

Weboldalunk sütiket használ.

Ezek szükségesek a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, a közösségi funkciók biztosításához. További információk

Weboldalunk sütiket használ.

Ezek szükségesek a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, a közösségi funkciók biztosításához. További információk
Változások sikeresen elmentve