Választható színösszeállítások a LEGO Store-ban

írta Brickd Mike3 hónapja0Megosztás

Az idei év elején már felmerült a hír, hogy bizonyos készleteket a LEGO több színben is a piacra fog dobni, most úgy tűnik, hogy szeptembertől ez meg is fog valósulni.

A LEGO Store-t böngészve felfigyelhettetek Ti is arra, hogy bizonyos készleteknél megjelent egy új opció a termék kosárba helyezését megelőzően, ez pedig a színösszeállítás választása.

Ez azt jelenti, hogy kedvenc modelljeinket innentől már nem csak a megszokott színösszetételben vásárolhatjuk meg, hanem például - a képen is látható 10271-es LEGO Creator Fiat 500-as esetén - világoskék összeállításban is. Egy másik ilyen készlet a 31058-as LEGO Creator Hatalmas dinoszaurusza is, amelyet tudomásunk szerint barna és Föld-kék színekben lehet majd beszerezni. Az új színösszeállítású modellek új sorozatszámmal fognak megjelenni, a dínó például a 77940-es (barna) és a 77941-es (kék) számot kapja, míg a Fiat a 77942-est.

Arról még nincs hivatalos információ, hogy konkrétan melyek lesznek az így kapható szettek, az oldalt végigböngészve nem találtunk máshol színválasztási opciót. Az egyes hírek azonban megemlítik a lehetőségét még a 10279-es LEGO Creator Volkswagen T2 lakóautónak és az októberben érkező 10290-es LEGO Creator Pickup Teherautónak is.

Ezt alapul véve valószínűsíthető, hogy első körben a LEGO Creator készletekre fognak ilyen téren koncentrálni. Újabb készletek felbukkanása esetén természetesen frissítjük majd cikkünket.

Felhasználóink hozzászólásai

Még nem érkezett hozzászólás ehhez a bejegyzéshez

Szólj hozzá Te is!

Ha szeretnél Te is hozzászólni ehhez a bejegyzéshez kérjük előbb jelentkezz be!

Ha még nem vagy regisztrált tagja közösségünknek, akkor ezen a linken tudsz regisztrálni hozzánk.

Keresés az oldalon

Legújabb készletek a LEGO bázisban

43200

Antonio bűvös ajtaja

99 db

2 db

43202

A Madrigal család háza

587 db

3 db

43201

Izabella bűvös ajtaja

114 db

3 db

75313

AT-AT™

6785 db

9 db

40452

Roxfort™ Griffendél™ hálótermek

148 db

2 db

Reklám

Weboldalunk sütiket használ.

Ezek szükségesek a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, a közösségi funkciók biztosításához. További információk

Weboldalunk sütiket használ.

Ezek szükségesek a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, a közösségi funkciók biztosításához. További információk
Változások sikeresen elmentve